Goed bezochte informatiemarkt A58: Spoordonk

projectteam InnovA58 06-11-2017 1220 keer bekeken

Rijkswaterstaat heeft op woensdagavond 1 november 2017 een informatiemarkt georganiseerd over het project InnovA58: Spoordonk. Ruim 120 omwonenden bezochten deze markt.

Informatiemarkt
Na het welkomstwoord en korte introductie door projectmanager Wim Leendertse over de status van het project en de vervolgstappen in 2017 en 2018 gingen de bezoekers in gesprek met de deskundigen van Rijkswaterstaat over speciale ontwerpvraagstukken op dit traject: aanpassingen van (en rondom) de viaducten Reedijk en Kattenberg en de beekpassage van de Beerze. Dit leverde goede discussies op, veel vragen en ook aandachtspunten voor de verdere uitwerking van het ontwerp.

Vragen
Tijdens de informatiemarkt zijn er vragen gesteld over o.a. Viaduct Lubberstraat, natuur, geluid, sluipverkeer en fijnstof. Deze vragen en de antwoorden hierop vindt u hier.

Hoe verder
De komende maanden werkt Rijkswaterstaat de inpassing van de wegverbreding  in de omgeving Spoordonk verder uit. De vragen en wensen die zijn ingediend tijdens de informatiemarkt verwerken we waar mogelijk in de uitwerking van het wegontwerp. Daar waar dit niet mogelijk is, geeft Rijkswaterstaat een toelichting. Het verder uitgewerkte ontwerp is naar verwachting in het voorjaar van 2018 klaar. Daarover houdt Rijkswaterstaat omwonenden en andere betrokkenen op de hoogte.

Cookie-instellingen