InnovA58 werkt aan een slimme en duurzame snelweg

Samenwerken aan een betere doorstroming op de A58

Op de A58 tussen de knooppunten Sint-Annabosch en Galder en tussen Eindhoven en Tilburg staan steeds vaker files. Dit zorgt voor grote economische schade. Het project InnovA58 richt zich daarom op de verbreding van deze delen van de A58. Innovatie speelt hierbij een belangrijke rol. Zo zorgen we er samen met kennispartners, medeoverheden, marktpartijen en omwonenden voor dat de A58 een slimme, duurzame en toekomstvaste weg wordt.   


Denk mee!

We nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Speciaal daarvoor hebben we een interactieve website laten ontwikkelen. Daar kunt u door het klikken op de kaart reageren op de schets-ontwerpen voor de verbrede A58 in uw omgeving. Klik op onderstaande button om dit digitale platform te bezoeken.                         

A58 in Beeld


Laatste nieuwsberichten

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuwsberichten ","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Over deze site        

Disclaimer
Privacy
Copyright