Project InnovA58 wint IenW award voor Energie & Klimaat

projectteam InnovA58 04-12-2017 1648 keer bekeken

Onlangs organiseerde ons ministerie de jaarlijkse Netwerkdag Energie & Klimaat. Op die dag is de ‘IenW Award voor Energie & Klimaat 2017’ uitgereikt aan InnovA58.

Waarom InnovA58
Dit project verdient de juryprijs omdat het project volgens de jury een in het oog springende bijdrage gaat leveren aan de klimaatdoelen van IenW.

Jury
Circa 20 projecten en programma’s waren in de race voor de Energie & Klimaataward van 2017. Een jury van directeuren en programmamanagers die betrokken zijn bij de klimaatopgaven van IenW, heeft de award aan InnovA58 toegewezen. Het publiek dat op de jaarlijkse netwerkdag aanwezig was kon ook mee stemmen.

Belangrijke rol
Op deze jaarlijkse netwerkdag stond de belangrijke rol die IenW kan spelen bij de aanpak van het klimaatprobleem en de afspraken hierover (energieakkoord, Parijs, regeerakkoord) centraal. We staan voor een brede maatschappelijke transitie om te komen tot een duurzamer mobiliteitssyseem. Maar ook het klimaatneutraal en circulair werken in de grond-, weg- en waterbouw speelt een steeds grotere rol. Niet alleen in ons beleid en in onze bedrijfsvoering, maar juist ook in onze uitvoering.

Cookie-instellingen