Informatieavond verbreding A58 te Oirschot goed bezocht

projectteam InnovA58 24-04-2017 3837 keer bekeken

Op woensdag 19 april heeft Rijkswaterstaat een informatieavond georganiseerd over de verbreding A58 te Oirschot (locatie Sportcentrum De Kemmer). Tijdens deze avond is de stand van zaken rondom de A58 toegelicht door zowel Rijkswaterstaat, Team Oirschot als gemeente Oirschot.

Informatieavond
De avond werd geopend door Caspar van Hoek, wethouder van Oirschot. Het doel van de avond was het presenteren in brede kring van de resultaten van het Social Design traject door Team Oirschot. Daarnaast heeft Rijkswaterstaat geschetst wat de stand van zaken is rondom InnovA58. Gemeente Oirschot heeft o.a. het besluitvormingstraject aangegeven ten aanzien van de Noord-Zuid keuze van de brug over het Wilhelminakanaal.

De avond is goed bezocht met 68 bezoekers en is in goede sfeer verlopen.

Team Oirschot
Na de openbare clubavond van 15 november 2016, waar iedereen uit Oirschot de opmerkingen, wensen en standpunten over de toekomstige verbreding van de A58 kon uiten is het geselecteerde team dat Oirschot vertegenwoordigd gestart. In diverse sessies, begeleid door VanBerlo, is het team aan de slag gegaan met wensen, kansen en ambities om tot een advies te komen voor de inpassing van de A58. Op 27 maart jl. heeft Team Oirschot de resultaten van het Social Designtraject aangeboden aan directeur Netwerkontwikkeling Karin Weustink van Rijkswaterstaat en wethouder Caspar van Hoek van gemeente Oirschot.

Nadere informatie
- Presentatie Rijkswaterstaat
- Presentatie Team Oirschot
- Presentatie gemeente Oirschot

Cookie-instellingen