Doe en denk mee over de inpassing A58 in Team Oirschot

projectteam InnovA58 02-11-2016 470 keer bekeken

De snelweg A58 wordt bij Oirschot in 2020 verbreed van twee-keer-twee naar twee-keer-drie rijstroken. De komende maanden gaan de gemeente Oirschot en Rijkswaterstaat in samenwerking met FeddesOlthof landschapsarchitecten werken aan de inpassingsvisie voor de A58 bij Oirschot. Denkt u ook mee?

Inpassingsvisie
De inpassingsvisie is een plan waarin de verdere uitwerking van de A58 en de afstemming met andere initiatieven en partijen beschreven wordt. Dit plan is natuurlijk pas compleet wanneer de ambities (wensen, randvoorwaarden) van de ‘gebruikers’ van de omgeving en van de weg ook zijn opgenomen. Het doel van de inpassingsvisie is dat er plannen komen die samenhangen en waar zoveel mogelijk betrokkenen ‘beter’ van worden. Wat dat ‘beter’ voor de omgeving inhoudt willen we graag van de omgeving zelf horen.

Om de ambities van de direct aanwonenden, bedrijven, verenigingen en mensen die op afstand de gevolgen van de A58 ervaren in kaart te brengen richten we Team Oirschot op. Team Oirschot is een club mensen (inwoners en ondernemers) die actief de wensen en standpunten van de omgeving in een aantal teamsessies bespreekt. Met Team Oirschot, begeleidt door een externe coach, zetten we in op transparante communicatie en regelmatig contact met alle Oirschottenaren.

Doet u mee?
Wilt u lid worden van Team Oirschot? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. Het aanmeldformulier vindt u op www.oirschot.nl/oirschotblijvendverbonden. U kunt het formulier inleveren of insturen naar info@oirschot.nl.

Winst- en verliespuntenposter
Wilt u niet deelnemen in Team Oirschot maar toch meedenken? Dat kan ook! U kunt tot en met woensdag 7 december uw winst- en verliespunten benoemen ten aanzien van de verbreding van de A58. U kunt uw reactie kwijt op de ‘winst- en verliespunten’ poster in de hal van het gemeentehuis. U kunt uw reactie ook per mail aan ons versturen, onder vermelding van winst- verliespunten A58.  Alle opmerkingen worden besproken in Team Oirschot en worden op deze manier betrokken bij de inpassingsvisie.

Informatie
Heeft u vragen over Team Oirschot? Dan kunt u contact opnemen met Julie Hornix van VanBerlo, telefoon (040) 292 90 90, e-mail j.hornix@vanberlo.nl.

Cookie-instellingen