Nieuwsbrief InnovA58 mét aftermovie Opening Innovatiestrook

projectteam InnovA58 21-07-2022 841 keer bekeken

Op de valreep voor de zomervakantie in Zuid-Nederland is de Nieuwsbrief InnovA58 uitgekomen. Zowel bij de wegverbredingsprojecten als op innovatiegebied gebeurde er in het project afgelopen maanden voldoende om u in een nieuwsbrief van op de hoogte te brengen. Veel leesplezier!

Direct naar de nieuwsbrief van juli 2022

Duidelijkheid is prettig, hoewel goed nieuws altijd fijner is dan een teleurstellend bericht. Op 23 juni jl. stuurde minister Harbers (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) een brief aan de Tweede Kamer. Het bericht gaf meer duidelijkheid over de vertraging van de wegverbredingen Eindhoven-Tilburg en Sint Annabosch-Galder, beide onderdeel van InnovA58. Voor iedereen die zo hard werkte aan het project is dit een teleurstelling.

Hoe gaan Rijkswaterstaat en projectteam InnovA58 hiermee om? Je leest het in deze nieuwsbrief.

In de tussentijd kunnen we gelukkig wél vol energie door met de duurzame innovaties aan de A58 bij parkeerplaats Kloosters bij Oirschot. In deze nieuwsbrief vertellen we waarom dat ook belangrijk is. En er is feestelijk nieuws over de Innovatiestrook ‘op Kloosters’. Beleef de feestelijke middag (opnieuw) in beeld en geluid met de aftermovie van ruim 3,5 minuut.

Cookie-instellingen