Informatie en uitnodiging, mis niets over het project InnovA58!

projectteam InnovA58 29-07-2021 1491 keer bekeken

InnovA58, dat is het wegverbredingsproject A58 tussen Eindhoven en Tilburg en tussen Sint-Annabosch en Galder, én unieke testlocatie voor duurzame innovaties in de (wegen)bouw. We zijn blij om met u de eerste nieuwsbrief van InnovA58 te delen.

U leest in dit bericht wat u in deze nieuwsbrief kan verwachten.

We laten u ook alvast weten wat het volgende informatiemoment is waarop we het Inpassend Ontwerp (IO) van het tracé Eindhoven-Tilburg aan u presenteren. En natuurlijk hoe en wanneer u daarover vragen kunt stellen en met ons in gesprek kunt gaan.

Bijtanken & opladen
U geniet in deze zomermaanden hopelijk van een welverdiende periode van rust en ontspanning. De warmte van de zon voelen, opladen met nieuwe energie, ontspannen in het groen of op het water bijvoorbeeld. Heerlijk!

In de tussentijd werken we er bij Rijkswaterstaat aan om geïnteresseerden, belanghebbenden en partners in het project InnovA58 zo goed en tijdig mogelijk te informeren over:

  • het ontwerp voor de wegverbreding van de A58, tracé Eindhoven-Tilburg;
  • de ontwikkelingen rondom de plannen voor de wegverbreding St. Annabosch-Galder;
  • de innovaties in de duurzame (wegen)bouw die op een unieke manier onderdeel zijn van InnovA58. U kunt ze in de nabije toekomst zelfs met eigen ogen zien.

In deze en de volgende nieuwsbrieven vindt u ook:

  • weetjes over bijvoorbeeld de historie van de A58;
  • een interview met mensen die aan de A58 wonen, werken of op een andere manier betrokken zijn;
  • belangrijke data: informatiemomenten over ontwerpen, besluiten en ontwikkelingen in het project InnovA58. Deze zijn ook te vinden op www.InnovA58.nl.

Blijf op de hoogte!
Wilt u deze nieuwsbrief over InnovA58 blijven ontvangen? Meld u dan snel aan voor de digitale nieuwsbrief.

Cookie-instellingen