16 april: Denk digitaal mee met de verkenning A58 Tilburg-Breda

projectteam InnovA58 15-04-2020 1478 keer bekeken

Donderdag 16 april organiseert het projectteam voor de verkenning A58 Tilburg-Breda twee digitale informatie- en participatiesessies om bewoners en weggebruikers bij te praten en hen mee te laten denken én doen.

Twee digitale sessies
In twee sessies deelt het team de resultaten van de probleemanalyse en geeft een toelichting op de totstandkoming van de vijf pakketten oplossingen. Ook komt het vervolg in de komende maanden aan bod met informatie over de (in)formele participatie en inspraak. Door de maatregelen rondom het coronavirus vinden de sessies digitaal plaats.

De digitale sessies vinden plaats op donderdag 16 april 2020:
        - Sessie 1: van 16.00-17.30 uur
        - Sessie 2: van 19.30-21.00 uur

Deelnemen kan via de link op de website: www.a58tilburgbreda.nl. Deelnemers worden verzocht direct vanaf het begin van een sessie deel te nemen. Het programma start met een presentatie en aansluitend is er uitgebreid de tijd voor vragen en reacties. Na de sessies wordt de presentatie op www.a58tilburgbreda.nl geplaatst. Men kan hierop tot en met zondag 19 april reageren.

Relatie met InnovA58
Vanuit het project InnovA58 werkt Rijkswaterstaat aan het verbreden van de A58 tussen Eindhoven-Tilburg en tussen Sint-Annabosch-Galder van 2 naar 3 rijstroken. Het project MIRT-verkenning A58 Tilburg-Breda hangt samen met het project InnovA58. De wegdelen van beide projecten sluiten direct op elkaar aan. Het project InnovA58 bevindt zich in de planstudiefase. De beide projecten worden daarom apart, en in afstemming met elkaar, georganiseerd.

Meer informatie
Zie voor meer informatie de projectwebsite voor de verkenning A58 Tilburg-Breda.

Cookie-instellingen