Terugblik vragenuur InnovA58 Oirschot 23 oktober

projectteam InnovA58 29-10-2018 2855 keer bekeken

De geplande verbreding van de A58 ter hoogte van de gemeente Oirschot brengt veel veranderingen met zich mee. Tijdens een inloop vragenuur op 23 oktober in Oirschot konden bewoners en ondernemers op een laagdrempelige manier vragen stellen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en gemeente Oirschot.

Ruim 35 bewoners maakten van deze gelegenheid gebruik. Zij stelden vragen over de  viaducten over de A58 die worden aangepast en de nieuwe brug die wordt aangelegd ter hoogte van Oirschot naast de bestaande brug over het Wilhelminakanaal. Bezoekers wilden vooral weten wat de aanpassingen betekenen voor hun persoonlijke situatie.

Bewoners en ondernemers langs te te verbreden A58 kunnen met hun vragen altijd terecht bij het projectteam InnovA58 van Rijkswaterstaat. Via mailberichten en telefoontjes beantwoorden wij deze vragen. Ook organiseert Rijkswaterstaat geregeld werksessies en informatiebijeenkomsten over de verbreding van de A58.  En we informeren alle bewoners via onze website, de websites van betrokken gemeenten en artikelen in de media. 

Platform
Meer informatie over de verbreding van de A58 is te vinden via deze website. Voor alle belangstellenden en omwonenden van de verbrede A58 blijft gelden dat zij hun reacties en/of vragen kunnen mailen of plaatsen op de kaart van het digitale platform via www.InnovA58/denkmee.

 

Cookie-instellingen